D´acord amb les Instruccions del dia 20 de març de 2020, ja no hi haurà cap membre de la direcció als centres educatius. Per aquest motiu, i fins a la reanudació de les activitats lectives, qualsevol consulta o dubte la podeu adreçar al correu electrònic del centre:

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Des de la direcció del centre us donarem resposta en la major brevetat possible.


D´altra banda podeu contactar amb les orientadores del centre en els següents correus electrònics (més informació a la secció novetats: "Recomanacions departament d´orientació per als pares i mares"):

- Margarita Moragues Tur (Orientadora de 2n i 3r ESO i Batxillerat): Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

- Ana Belén Paniza Rodríguez (Orientadora de 3r i 4t ESO i FP):  Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

També podeu contactar amb la TISOC (Tècnica d´Intervenció Sociocomunitària) del centre (més informació a la secció novetats: "Informació per a les famílies"):

Cristina Andrés: Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

Gràcies.

 

Atentament,

 

La direcció.